Uvjeti korištenja

Kako naručiti robu

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Sve cijene izražene su eurima (EUR), s uračunatim PDV-om.

Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi naružbe kupac će zaprimiti e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Rasprodani artikli

U nekim je slučajevima moguće da neke od naručenih artikala ne možemo isporučiti, odnosno da je neki od artikala iz ponude rasprodan. U tom će slučaju kupac biti obaviješten e-mailom ili telefonski.

Reklamacije i zamjene

Vlasnik web shop-a je JADRAN tvornica čarapa dd
Odgovoran za prodaju je ARGOSI MALOPRODAJA j.d.o.o.
U slučaju reklamacija odgovorna firma je ARGOSI MALOPRODAJA j.d.o.o.

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji odgovara opisu navedenom na internetskim stranicama web dućana. Sve proizvode prije pakiranja pregledavamo i kontroliramo ispravnost, te vas molimo ako primijetite oštećenja, da nas obavijestite na vrijeme putem e-pošte na marketing@jadran-carapa.hr

Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, pošiljku vraćate na naš trošak, a mi ćemo vama poslati ispravan proizvod na naš trošak. Ako vam neki od naručenih artikala koje ste primili poštom ne odgovara ili vam se jednostavno ne sviđa, slobodno ga možete zamijeniti u roku od 30 dana od dana preuzimanja, uz predočenje orginal računa i u orginal ambalaži. Zamjenski artikl šaljemo nakon primitka vraćenih artikala, ali samo ako se ispoštuju svi uvjeti zamjene proizvoda.

Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtke koja obavlja poslove dostave proizvoda). U slučaju da vam je pristigla pošiljka oštećena u transportu, vratite istu po dostavljaču na našu adresu, a vama će biti poslana nova pošiljka s ispravnim artiklima na naš trošak.

Ističemo da je uz artikle koji se vraćaju, mijenjaju ili reklamiraju obavezno priložiti originalnu dokumentaciju koja vam je isporučena s artiklima. Artikli moraju biti vraćeni u originalnom pakiranju te pravilno zaštićeni kako bi se spriječila mogućnost oštećenja proizvoda prilikom transporta.

Podrška korisnicima

Ako vam je potreban savjet bez obzira radi li se o izboru artikala, veličini ili o izradi istih, možete nas kontaktirati putem e-pošte: marketing@jadran-carapa.hr ili kontakt-formulara. Odgovor će vam biti poslan u najbržem mogućem roku. Radi lakše komunikacije molimo vas da koristite ispravne i važeće adrese e-pošte i telefonske brojeve kako bismo izbjegli moguće neugodnosti.

Zaštita povjerljivih podataka

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne osnovne podatke o kupcima web dućana potrebne za provedbu kartičnih transakcija i narudžbi. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Jadran čarapa web shopa koji su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sigurnosna politika

Jadran čarapa web shop ozbiljno shvaća prevare i surađuje s nadležnim službama u istragama svakoga tko koristi ukradene kreditne kartice. Zadržavamo pravo traženja dodatnih informacija te ćemo vas, dođe li do toga, kontaktirati telefonom ili e-poštom.

Zaštita autorskih prava

Svi sadržaji objavljeni na našim web stranicama, kao što su tekstovi, zaštitni znakovi, ikone, slike, logo znakovi, digitalni sadržaji, softver te svi ostali koji nisu navedeni, a objavljeni su na našim stranicama, vlasništvo su Jadran čarapa web shopa te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima.