Press

JADRAN KOLEKCIJA

Ženska kolekcija  kroz linije Classic, Chic, Figure i Sport naglašava ženstvenost i magično privlači poglede na vaše lijepe noge i oduzima dah.

Dominiraju decentni uzorci, zavodljivi mrežasti oblici i poslovne geometrijske linije. Svi su u službi naglašavanja šarma i ljepote svake žene.

Muška kolekcija je spoj muževnosti i inovacije, iznimne udobnosti i trajnosti. Kroz linije Classic, Premier i Sport svaki proizvod kreiran je sa posebnom brigom o svim aktivnostima muškaraca i njihovim potrebama za klasičnom modom i sofisticiranom izvedbom čarapa vrhunskih performansi pletačkog savršenstva.

Dječja kolekcija namjenjena malim damama koje su se upravo poželjele igrati modom i hrabrim junacima željnih zabave, vesela je i razigrana kao dan proveden u igri. Kroz liniju Super Kids, kolekcija se poigrava bojama i crtežima, romantična za curice, avanturistička za dječake.

Hrabro se poigrajte trendovima i svojim fantazijama, ne odričući se elegancije i kvalitete, jer neodoljiv šarm Jdran čarapa ne može proći nezapaženo. Otkrijte model koji je kreiran baš za Vas.

Izvodi iz tiska